EmployU

Supporters

INTERNATIONAAL RESULTAAT GERICHTE CORPORATE EXECUTIVE

(96202)
Huidige positie:
Executive Director Category Manager EMEA
Gewenste positie:
Management positie
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
19 jaar
Toelichting:
Deze interessante kandidaat is een ervaren ‘corporate’ executive en heeft zijn sporen verdiend in de ICT distributie.

De kandidaat heeft 15 jaar internationaal gewerkt waaronder 7 jaar fysiek in verschillende landen hierdoor heeft de kandidaat geruime ervaring opgedaan in het aansturen en managen van multiculturele en multidisciplinaire teams en het managen van ‘change’.

De kandidaat heeft leidinggevende rollen vervult in purchasing met als doel het bewaken van aankoopbudgetten en maximaliseren van de rebates, vendor management met als doel het verbeteren van de €50m+ relaties en vergroten van marktaandelen, (channel) marketing, & eCommerce met als doel het maximaliseren van de unit winstgevendheid en opzetten en uitvoeren van eBusiness strategy. Kandidaat is mede verantwoordelijk geweest voor eCommerce strategie en uitrol werelds grootste distributeur.

De kandidaat is strategisch en analytisch in zijn denken maar is vooral resultaat gericht en met name op budgettaire en ‘P&L’ elementen. Zijn kracht ligt verder in het onderhouden, uitbouwen en verdiepen van zakenrelaties en is communicatief goed op alle niveaus.

De kandidaat heeft altijd gewerkt in een industrie waar een hoge mate van ‘cost control’ vereist is en wordt gehaald door een lage kostenstructuur en hoge mate van proces efficiëntie (intern en extern), hierin heeft de kandidaat altijd een leidinggevende rol vervuld.

De kandidaat is representatief, communicatief, sociaal, kritisch, flexibel en is een resultaat gerichte strateeg en denker.
Package:
Marktconform

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten