EmployU

Supporters

(Inter)nationaal Sales, Account en Partner Manager

(94137)
Huidige positie:
Internationaal Business Development en Account/Relatie Manager
Gewenste positie:
(Inter)nationaal Account/Partner/Relatie Management
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
20 jaar
Toelichting:
Naast een hands-on mentaliteit en resultaatgerichtheid, zijn zelfstandigheid, integriteit, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid, eigenschappen die deze kandidaat kenmerken. Tweevoudige HBO opleiding op zowel technisch als commercieel/bedrijfskundig nivo.

Gedreven en graag werkzaam in B2B omgeving in hightech/ICT, in een kleine organisatie of een onderdeel van een grote organisatie. Teamplayer. O.a. ervaring in de internationale telecom branche op het gebied van infrastructuur en software licensing, managed/hosted services, etc. International indirecte kanalen opgebouwd en gemanaged. Verantwoordelijkheid voor een ‘global’ partner, relatie met een multinationale strategische wereldwijde partner gemanaged, Business Development / Account Management van directe accounts in EMEA inclusief strategie en planning. Werkzaam geweest voor zowel Europese en Amerikaanse ondernemingen, zowel start-up als beursgenoteerd en bekend met de ‘ins en outs’. Verantwoordelijk voor targets. Grote projecten, complexe solution sales, lange sales cycles, etc. Geografisch flexibel.

Is op zoek naar een uitdagende funktie in de high-tech / ICT arena, bij voorkeur op internationaal nivo, in een klantgerichte funktie op het gebied van Partner/Channel Management, Relatiemanagement of (Global-, Key-) Account Management.
Package:
€ 85k incl vakantiegeld+50% variabel; secundair.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten