EmployU

Supporters

IT Manager / CIO

(78338)
Huidige positie:
CIO / IT Manager
Gewenste positie:
CIO / IT Director / IT Manager
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
32 jaar
Toelichting:
ICT Management Executive met financiële inslag en 30+ jaar ervaring in het inzetten van technologie om groei, omzet, winst en efficiency te stimuleren en ondersteunen. Opereert als verandermanager, in staat om grote zakelijke veranderingen te regisseren gebaseerd op informatie gedreven besluiten. Innovatief met een focus op het ontwikkelen van flexibele, pragmatische en schaalbare oplossingen voor klant- en organisatieproblemen.

Gevarieerde ervaring in grote(re), internationale bedrijven en kleinere, veranderlijke bedrijven met forse expansie. Veel ervaring in handelsbedrijven en financieel georiënteerde bedrijven.

Is in staat om bij fusies en overnames ICT in goede banen te leiden. Heeft focus op het reduceren van operationele kosten, het behalen van synergie voordelen en het verbeteren van de IT service en informatievoorziening.

Gerespecteerd leider zowel binnen de afdeling als voor de rest van het bedrijf. Teamgrootte variërend van 5 tot 25p. Ruime budget verantwoordelijkheid.

Weet wat het is om nieuwe strategieën technologisch te ondersteunen. Ontwikkelt korte en lange termijn IT plannen (ook bouw gerelateerd, zelfs met 3D en 4D ontwikkeling).
Package:
100K vast OTE 125K, gebruikelijke emolumenten

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten