EmployU

Supporters

Jonge Marketing Manager, strategisch en hands-on

(95904)
Huidige positie:
Marketing Manager
Gewenste positie:
Marketing Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
3 jaar
Toelichting:
Representatieve, enthousiaste en creatieve kandidaat. Communicatief goed onderlegd. Na studie begonnen bij distributeur als Program Marketing Manager met focus op software, Telecom en Multimedia leveranciers. In die rol veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen van marketingplannen en het verkrijgen en beheren van budget. Vervolgens bij consultancy organisatie actief in rol van Marketing Manager. Ervaring met Event marketing, product branding, E-marketing, SEO en SEA campagnes, Social Media branding, incentive programma’s, nieuwsbrieven en brochures.

Is ook commercieel sterk. Kandidaat vindt het prettig om ruimte te krijgen voor het ontwikkelen van eigen plannen en programma’s. Neemt graag het initiatief. Nu in de rol van Marketing Manager actief bezig met zowel communicatie als marketing op een strategisch en uitvoerend niveau.

Ambieert een rol waarbij zowel hands-on als strategische kwaliteiten vereist zijn. Vindt het interessant om een merk neer te zetten en heeft een voorkeur voor online marketing branding.
Package:
60 K vast + 5 K var

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten