EmployU

Supporters

Klantgedreven Projectleider en Adviseur met focus op procesanalyse en -verbetering

(76315)
Huidige positie:
Projectleider
Gewenste positie:
Projectleider/Projectmanager procesverandering en bedrijfscultuurverandering
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
22 jaar
Toelichting:
De kandidaat is gedreven, ambitieus, daadkrachtig, gestructureerd en analytisch. Zij kan zichzelf goed presenteren, is leergierig, zelfkritisch en wil zichzelf blijven ontwikkelen. Is Prince 2 gecertificeerd (foundation en practitioner) en heeft een passie voor Projectmanagement.

De kandidaat heeft als Projectleider ervaring opgedaan met projecten op het gebied van procesverandering, elektronisch klant dossier, kantoorautomatisering en Marketing Communicatie. Verantwoording gedragen voor de implementatie van een digitaal platform gericht op efficiency verbetering en verhoging van de klanttevredenheid bij een multinational op het gebied van document management. De laatste jaren heeft zij zich met name gericht op het inventariseren, inrichten en stroomlijnen van interne werkprocessen binnen de bancaire sector. Is in staat om op een duidelijke, mensgerichte manier richting te geven aan en draagvlak te creëren voor procesveranderingen. Zij adviseert management en directie over mogelijke risico’s en impact en doet verbetervoorstellen. Klanttevredenheid, klantbehoud en bedrijfsresultaat staan voorop.

De kandidaat wil zich verder bekwamen als Projectleider, bij voorkeur op basis van een vast contract voor maximaal 36 uur bij een gerenommeerde organisatie.

Package:
Huidig salaris: € 4.000,= bruto per maand op basis van 36-uur, excl. vakantiegeld + 13de maand + variabel deel (tussen 6 – 10%) + extra bonus € 785,= per jaar. 26 vakantiedagen, laptop, bijdrage pensioen, bijdrage verzekeringen.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten