EmployU

Supporters

Mensgerichte Manager Projectbureau

(77354)
Huidige positie:
Senior Project Manager / Manager Projectbureau
Gewenste positie:
Manager Projectbureau / Programma Manager / Sr. Project Manager
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
15 jaar
Toelichting:
Kandidaat is een prettig gesprekspartner, communicatief vaardig, intelligent en mensgericht. Wordt gedreven door resultaat, haalt hier zijn voldoening uit. Doet wat nodig is om achteraf met een tevreden blik terug te kunnen kijken of het neergezette resultaat. In zijn projecten gericht op samenwerking, het nastreven van win/win situaties en het onderbouwen van beslissingen. Weet zo partijen mee te krijgen. Bij zijn huidige werkgever heeft hij als manager projectbureau schoon schip moeten maken. Projecten liepen uit budget, tijd en scope, afdeling maakte verlies.

Hij heeft processen en project management methodieken opnieuw vormgegeven en geïntroduceerd. Focus op resultaat, afspraken nakomen, verantwoording aan interne klant. PRINCE2 gecertificeerd, gewerkt volgens de methodiek en tevens geïntroduceerd en geïmplementeerd binnen afdelingen. Weet brug te slaan tussen business en IT. Zorgt voor verbinding. Stuurt strak op budget, scope en deadlines. Stelt uitgebreide rapportages op en stuurt waar nodig bij in het project. Weet hindernissen bespreekbaar te maken bij de opdrachtgever. In het verleden vaak ingestapt op spaak lopende projecten om deze op de rails te krijgen, altijd met succes. Duidelijke visie en mening op project management en het vormgeven van de organisatie daaromtrent. Weet een duidelijke, transparante structuur neer te zetten.

Is op zoek naar een omgeving waar het nodig is te verbeteren en te ontwikkelen en waar het mogelijk is een bijdrage te leveren in het toekomstperspectief van de organisatie. Bijvoorbeeld als Programma Manager, of als Manager project bureau.
Package:
€5.000 p.m., 13e maand, vak. geld, lease-auto.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten