EmployU

Supporters

No nonsense Project Manager

(98945)
Huidige positie:
International Project Manager
Gewenste positie:
International Project Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
23 jaar
Toelichting:
Kandidaat is nu ruim 13 jaar als Internationaal Project Manager werkzaam in de Telecom industrie en is op zoek naar een nieuw uitdaging (echter niet perse opnieuw in de Telecom).

We hebben te maken met een echte teamplayer. Weet mensen, door zijn open en directe manier van communiceren, te enthousiasmeren en te betrekken bij de projecten. Hij krijgt gedaan wat er gedaan moet worden.

Door zijn jarenlange ervaring als Internationaal Project Manager is hij niet alleen goed in staat zijn project team te managen maar weet hij ook goed een duurzame klant relatie op te bouwen. Vooraanstaande (Telecom) klanten vragen naar deze kandidaat zodra ze projecten met hem hebben gedraaid.

Kandidaat is goed in staat om zelfstandig complexe (multi-product) deployment projecten (SMS, MMS, WAP etc) te draaien (ervaring met 2 miljoen euro + projecten). Weet de belangen van zijn project goed te verdedigen maar heeft ook zeker oog voor het groter geheel. Zal mee gaan waar mogelijk, maar terug managen indien het niet in het belang is van het project.

Hij stelt zijn project team samen (gaf sturing aan project teams van rond de 5 a 6 engineers), zorgt dat alle project documentatie op orde is zoals het maken van een Plan van Aanpak, MS project planning, klant rapporten, interne (RAG) status rapporten, overdrachtsdocumenten etc etc.

Kandidaat heeft goede kennis van het Engels (in woord en geschrift), heeft Prince2 Foundation succesvol afgerond en heeft verder verschillende Project Management trainingen doorlopen bij zijn huidige werkgever zoals o.a. Commander Project Management, verschillende Project Management Workshops opgezet door Maastricht School of Management en PMIS Consulting LTD.

Hij zoekt een uitdagende job, liefst opnieuw internationaal, bij een klein tot middelgroot bedrijf. Heeft graag collega Project Managers om zich heen om mee te sparren en/of te ondersteunen. Een open en informele bedrijfscultuur is wat hij prefereert. Kandidaat is type no nonsense; what you see is what you get!
Package:
4800€ per maand, plus vergoeding ziektekosten, plus pensioen, plus auto.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten