EmployU

Supporters

Operating Director / COO

(88813)
Huidige positie:
Operating Director (MKB/MKB+)
Gewenste positie:
Operating Director / COO
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
18 jaar
Toelichting:
Ervaren people manager en teambuilder. Bouwt de business en krijgt dingen gedaan. Gewend aan algemene management verantwoordelijkheden. Flexibel en consistent in turbulente branches en groeifases. Verantwoordelijk, loyaal, gestructureerd, meertalig, onafhankelijk en behaalt zijn doelen. Functionele corporate development is zijn 2e natuur. Gewend aan commerciële onderhandelingen op boardroom en MKB niveau. Groot corporate netwerk. Zeer geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen.

Gedreven, ambitieus en kan goed schakelen tussen boardroom representatie en casual new media benadering. Houdt ook van deze beide benaderingen. Basis van persoonlijke corporate ontwikkeling genoten bij een Tier 1 USA telecomspeler. Daar ook begin 30 zijn eerste serieuze stappen gezet richting management.

Daar en daarna doelstellingen altijd behaalt. Geeft handen en voeten aan business- en product development alvorens verkoop en de operatie er mee aan de slag gaan. Slaat de brug tussen het management team en de operationele teams. Gewend aan zowel zeer grote klant trajecten als ook de kleinere, met ieder haar eigen uitdagingen.

Extra: kan legal trajecten grotendeels zelf behandelen dan wel een makkelijke sparring partner zijn voor outside legal counsel, kent de betaalbare spelers hierin. Management stijl gebaseerd op benadering van mensen, processen en systemen (en in die volgorde). Het creëren van een functioneel verband tussen deze 3 pijlers ziet hij als essentieel voor het behalen van doelstellingen die structureel een verbetering zijn voor een organisatie. Zonder daarbij de persoonlijk groei van het individu af te remmen overigens.

Kan prima schakelen tussen pragmatische no-nonsense en creatieve brainstorm momenten. Houdt van mensen en houdt ervan om meer uit hen, processen, projecten en producten te halen dan iedereen had verwacht. Kan mensen op persoonlijk en groepsniveau erg goed motiveren. Kan een organisatie opschalen.

Zoekt een leiderschapfunctie binnen een international new media (incl 3D, online gaming & payments) bedrijf met verantwoordelijkheid voor team en P&L. Andere ICT behoort ook tot de mogelijkheden.


Package:
Basis salaris 110-120K euro bruto, OTE ca 125K, auto

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten