EmployU

Supporters

Partner/ Account Manager met technische achtergrond in Telecom en ICT

(97515)
Huidige positie:
Partner Manager
Gewenste positie:
Partner/ Account Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
9 jaar
Toelichting:
De kandidaat heeft een achtergrond in Technische Bedrijfskunde. Is sociaal, open , eerlijk, loyaal en communicatief sterk. Hij straalt een bepaalde mate van rust en zekerheid. Hij heeft een duidelijke sales achtergrond in combinatie met technische vaardigheden.

De kandidaat heeft zowel ervaring met directe als met indirecte sales binnen Telecom en ICT. Zijn kracht zit met name in relatiebeheer en het managen van partners en resellers. In zijn huidige rol als dealer manager is hij verantwoordelijk voor de relatie tussen dealer en distributeur, voor het werven en opleiden van nieuwe dealers,en voor het ontwikkelen van een strategisch sales plan.

De klanten bevinden zich voornamelijk binnen het MKB. De kandidaat is klantgericht. Hij richt zich bij voorkeur op het bedenken van concepten; hij is in staat om de behoefte van de klant te analyseren en in kaart te brengen en deze succesvol in te vullen. De kandidaat denkt in oplossingen en niet in problemen. Hij is een creatieve denker: out-of-the-box. Daarnaast heeft hij de capaciteit om het vertrouwen te winnen van de klant of partner.

De kandidaat heeft een voorkeur voor kleinere organisaties waar je niet puur taakgebonden bent. Hij werkt graag samen, in een team waarmee hij goed kan sparren.
Package:
Salaris € 3150,00 vast bruto per maand, + variabel deel + auto. Bijdrage pensioen en ziektekostenverzekering.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten