EmployU

Supporters

Pragmatische en doelgerichte Sales Manager/Senior Sales

(89521)
Huidige positie:
Sales Manager
Gewenste positie:
Sales
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
20 jaar
Toelichting:
De kandidaat is commercieel, communicatief, overtuigend, pragmatisch, resultaat- en doelgericht. Een pro-actieve en ervaren Sales Manager met het hart op de tong. Hij kan soms wat ongeduldig zijn.

Hij heeft ervaring met het aansturen van een groepen van 6 tot 18 man (Sales Consultants, Account Managers en Marketing). Door zijn enthousiasme weet hij mensen in beweging te brengen, te inspireren en veranderingen te bewerkstelligen. Hij heeft een transparante en open manier van aansturen.

Hij heeft graag direct klantcontact. Zijn huidige klanten bevinden zich binnen MKB en MKB+. In zijn vorige rollen als Country Manager, Infrastructure Solution Manager en Territory Manager heeft hij klanten gehad op large enterprise niveau o.a. binnen Banking & Insurance, Industry en Telco & Utilities. Hij richt zich op totaaloplossingen binnen ICT en heeft kennis van: infrastructuur, beheer, storage, security, backup, datamanagement, virtualisatie en cloud technologie. Hij heeft ervaring met zowel directe als indirecte sales en met zowel new business als relatiebeheer, waarbij hij een lichte voorkeur heeft voor relatiebeheer. Hij is gewend om targets te realiseren.

Hij is geïnteresseerd in een Sales Management rol waarbij hij aansturend c.q. begeleidend is voor zowel de externe en interne Accountmanagers maar ook regelmatig zelf direct klantcontact heeft. Hij komt minder goed tot zijn recht in “politieke” klantomgevingen met lange besluitvormingstrajecten (bijvoorbeeld overheid). Hij staat zeker ook open voor het opzetten van een start-up in Nederland.
Package:
€ 6500,- vast bruto per maand. Variabel 35%. Auto (klasse Audi a6/bmw5), laptop, telefoon

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten