EmployU

Supporters

Pragmatische sr. financial controller

(112536)
Huidige positie:
Financial Controller
Gewenste positie:
Sr. Controller / Manager
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
14 jaar
Toelichting:
De kandidaat is mensgericht, vertrouwenwekkend, resultaatgericht en pragmatisch. Communiceert open en direct. Werkt graag in een team, stelt resultaat op te pakken. Ambitie om door te groeien richting een positie in business control.

Vanuit een ruime ervaring met financial control en internal audits zoals operational en financial audits. De kandidaat is in staat snel bedrijven te analyseren en is gewend aan een customer facing role. Gesprekspartners zijn o.a. hoofd finance, controllers, CFO’s en Raad van Commissarissen. Bij een operational audit tevens meer diverse gesprekspartners door de gehele klantorganisatie. De kandidaat is in staat mensen te bewegen en motiveren voor finance, te enthousiasmeren.

Kandidaat is in bezit van een RA titel, heeft kennis van SOX, IFRS en Dutch GAAP. Tot 2008 met name zorginstellingen bediend. De kandidaat is scherp op het verbeteren/gebruiksvriendelijker maken van systemen en processen. Ziet hoe het slimmer, beter of sneller kan. Bekend met deadlines en targets, geen ervaring met het samenstellen van budgetten.

In de toekomst voorziet de kandidaat een rol richting management; een dynamische, bij voorkeur internationale omgeving, in een complex werkveld waarvan zowel interne als externe (klantomgeving) stakeholders een sterke rol van betekenis spelen.
Package:
85k + 15% bonus, lease auto.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten