EmployU

Supporters

Pro-actieve Business Consultant met financiele achtergrond

(98539)
Huidige positie:
Business consultant
Gewenste positie:
Business consultant
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
16 jaar
Toelichting:
De kandidaat is communicatief sterk, flexibel, pragmatisch, integer en analytisch.

Vanuit haar bedrijfskundige achtergrond is de kandidaat in verschillende opdrachtomgevingen actief geweest met veranderingstrajecten, gericht op het inrichten en verbeteren van de bedrijfsvoering van organisaties op het raakvlak van businessprocessen en ict. Het initiëren, definiëren, implementeren en veranderen van omvangrijke projecten in complexe organisaties, waarbij de klantrelatie belangrijk is, loopt als een rode draad door haar loopbaan.

De kandidaat heeft ervaring in het analyseren van bedrijfsprocessen, het signaleren van knelpunten c.q. risico’s en het begeleiden van verandertrajecten binnen met name financiële omgevingen. Ze is bekend met SOx-compliance regelgeving. Daarnaast is ze regelmatig betrokken geweest bij het implementeren van CRM omgevingen zoals Siebel, SAP Fico en Peoplesoft HR. Door het geven van workshops waarin ze duidelijk communiceert over de komende veranderingen, de gevolgen daarvan en haar rol daarin, is ze in staat om weerstand tegen het veranderingsproces te relativeren en het veranderproces een effectiever verloop te geven. Binnen een project is ze betrokken vanaf de scope tot aan de oplevering c.q. implementatie van het project.

De kandidaat voelt zich thuis in een klantgerichte, project-organisatie met focus op langlopende projecten waarbij zij zich kan richten op: het adviseren over bedrijfsprocessen, het maken van risico-analyses, het geven van workshops en trainingen en het initiëren en begeleiden van systeemimplementaties. De klant staat centraal!
Package:
Salaris: € 4000,00 bruto p.mnd vast + auto + onkostenvergoeding € 100,00 netto p. mnd

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten