EmployU

Supporters

Program Director / Delivery Director

(97879)
Huidige positie:
Program Director / Delivery Director
Gewenste positie:
Delivery Director/Director Consultancy/ Program Director
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
18 jaar
Toelichting:
Hands on manager met ervaring in nationale en international organisaties (business software vendor). Kan de vertaalslag maken van strategie naar de operationalisatie daarvan en bouwt daaromheen gedreven en succesvolle teams. Weet te motiveren en teams de zelfde richting in te krijgen.

Gedreven en doelgericht bij zowel het leveren conform afspraak als bij het vergroten van de business bij bestaande klanten. Uiteindelijke doel is professionalisering van die dienstverlening teneinde een hogere klanttevredenheid te realiseren en daarbij omzet te vergroten. Teamgrootte 40 man met budget / P&L verantwoordelijkheid.

Opereert op het snijvlak van Business en ICT tegen een achtergrond van outsourcing, software development (SAAS), cloud computing. Voldoende technische bagage die wordt gebruikt om de juiste business beslissing te kunnen nemen.
Professional services, wereldwijde pakket implementaties en grote programma’s in snel veranderende en groeiende organisaties. Kan daarbij snel schakelen en doelen realiseren. Vanuit de delivery rol ook een commerciële verantwoordelijkheid om bestaande business verder te ontwikkelen of ontwikkeling van nieuwe business vanuit inhoud te ondersteunen.

Zoekt een dynamische (internationale) omgeving van levering van producten/diensten binnen het outsourcing en SaaS domein al dan niet in combinatie met consultancy.
Package:
OTE: 120 -130 K, min 100K vast + auto en pensioen

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten