EmployU

Supporters

Project manager met oog voor organisatie en business

(65718)
Huidige positie:
Sr. Consultant/Projectmanager
Gewenste positie:
Projectmanager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
18 jaar
Toelichting:
Kandidaat is communicatief vaardig, analytisch en ondernemend. Is breed georiƫnteerd, met een uitgebreide kennis en het vermogen om partijen bij elkaar te brengen en bruggen te bouwen. Staat tussen business, IT en processen in. Heeft oog voor organiseren en het menselijke aspect in projecten.

Heeft een achtergrond in Business Consultancy, de laatste jaren meer richting Project Management gegroeid. Die tendens wil de kandidaat doorzetten. Heeft de afgelopen jaren veel kennis opgedaan op het gebied van business applicaties en online software. Heeft daarbij oog voor nieuwe ontwikkelingen en producten, probeert in te spelen op de markt van morgen. De kandidaat geeft er de voorkeur aan met zijn projecten bij te dragen aan ontwikkeling in de klantomgeving.

De kandidaat is op zoek naar een omgeving waar hij zich verder kan ontwikkelen op het gebied van project management. Is PRINCE2 gecertificeerd en is de afgelopen tijd veel met Agile werkwijzen in contact gekomen. Dit spreekt hem aan, wil zich daar verder in ontwikkelen. Bij voorkeur in business applicatie omgeving, in een rol waarin hij partijen bij elkaar kan brengen, bij kan dragen aan ontwikkeling van de klant en het organiseren.
Package:
Ca. 60k, secundair In overleg.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten