EmployU

Supporters

Regionaal manager/director

(96813)
Huidige positie:
Regionaal manager/director
Gewenste positie:
Management functie met ICT als raakvlak
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
20 jaar
Toelichting:
In de laatste 15 jaar heeft kandidaat gewerkt als manager voor de grootste (op anglo-saxische leest gemanagede) IT bedrijven. De kandidaat heeft veel ervaring in het bouwen van teams en nieuwe business units in moeilijke en nieuwe situaties.

Meer dan de helft van de tijd zijn het internationaal georiënteerde management functies geweest met verantwoordelijkheden in diverse West- en Oost-Europese landen. Span of control: tot 200p.

Heeft verreweg de meeste ervaring opgedaan in het managen van consultants, architecten, projectmanagers en sales mensen met betrekking tot IT-infrastructuur en de bijbehorende services. Is altijd op zoek naar een betere, slimmere manier van werken om doelstellingen te halen.

Een absolute teamspeler, bouwt graag bruggen en relaties binnen en tussen de verschillende culturen. Is kritisch en ‘open minded’. Humor is een belangrijke factor van zijn managementstijl. Sterk analytisch en heeft een goed gevoel voor zowel business als voor mensen. Staat bekend als een motiverend manager die zijn teamleden beter laat presteren dan zij zelf voor mogelijk hadden gehouden.

Zoekt een management functie waar bovenstaande eigenschappen tot zijn recht komen en waar bij teamwerk, creativiteit , ondernemerschap en lange termijn strategie centraal staan. Bij voorkeur op zoek naar opdrachten voor bedrijven die in verander- of optimalisatietrajecten zitten. Kan ook op interim basis. Sterke voorkeur voor bedrijven die het Rijnlandse model hanteren.

Package:
In overleg

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten