EmployU

Supporters

Representatieve sales met channel en direct sales ervaring

(69537)
Huidige positie:
Channel Manager
Gewenste positie:
Sales
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
10 jaar
Toelichting:
Representatieve en gedreven sales; intelligent, representatief, 'mensen-mens'. Vele sales functies bekleed in de IT branche. Van new business tot relatiebeheer. Van eindklant verantwoordelijkheid tot business to business. Partner kanaal ontwikkelen en verder uitbouwen. Creatief en sportief; passie voor sport, reizen, muziek en fotografie.

Weet groei te realiseren in verscheidene sales organisaties, past zich makkelijk aan. In zijn huidige rol verantwoordelijk voor het uitbouwen van een succesvol en vertrouwd partner kanaal voor de lange termijn. Zowel product verkoop als services en solutions. Begrijpt de klantvraag, verdiept zich, helpt de klant verder. Geen hit-and-run sales, maar lange termijn relaties en resultaat. Hoge gunfactor. Weet zijn omgeving mee te krijgen. Kent de politiek van een organisatie, zowel intern als extern.

In een nieuwe uitdaging is hij op zoek naar een bedrijf dat een ambitieus product op de markt zet met groeipotentie. Het liefst een zichtbaar product. Denkt daarbij ook buiten IT; sport/fashion en andere markten, met een jonge geest, uitstraling en een bedrijf dat gaat voor innovatie. Wil trots zijn op 'zijn' bedrijf en zich kunnen identificeren met de cultuur en werkwijze.

Package:
In overleg

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten