EmployU

Supporters

Resultaatgedreven Sales Manager

(98410)
Huidige positie:
Directeur
Gewenste positie:
Sales Manager, Business Unit Manager, Sales Director, Business Manager, Senior Sales
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
13 jaar
Toelichting:
De kandidaat is een prettige gesprekspartner, communicatief vaardig, professioneel, realistisch en zeer resultaatgericht. Houdt van snelle trajecten, zonder de zorgvuldigheid uit het oog te verliezen.

Na WO studie Bedrijfskunde begonnen in een Account Manager rol bij een ICT dienstverlener/detacheerder. Snel daarna diverse (sales) management posities bekleed binnen dezelfde organisatie, tevens MT lid geweest. Verantwoordelijk voor teams variƫrend van 15 tot ruim 100 medewerkers (voornamelijk bestaande uit sales, pre sales, binnendienst en delivery). De kandidaat is vervolgens gevraagd voor de rol van Director bij een hardware/software reseller. In die positie leiding gegeven aan de organisatie, de relatie met partners verbeterd en klantenbestand weer vlotgetrokken. Daarnaast is de kandidaat tevens verantwoordelijk voor het opzetten van een Java dienstverlening divisie.

Kandidaat staat open voor een resultaatgedreven business management / senior sales positie bij middelgrote ICT organisatie of multinational. Geen specifieke voorkeur voor dienstverlener, vendor, distributeur of reseller.
Package:
87.5 K vast, 37.5 K var (70/30), ondergrens van 100 OTE (waarvan 75K vast)

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten