EmployU

Supporters

RESULTAATGERICHTE VERANDERMANAGER

(50124)
Huidige positie:
Verandermanager
Gewenste positie:
(Interim) Verandermanager
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
17 jaar
Toelichting:
Kandidaat is een inspirerende en mensgerichte manager die zeer goed in staat is om verandering te creëren in organisaties. Haar combinatie van resultaatgericht, mensgericht en daadkrachtig werken maakt haar een zeer prettige maar tegelijk ook productieve medewerker die resultaten boekt.

Haar passie is het samenbrengen van teams, het ontwikkelen van mensen en het creëren van een platform waarin het beste uit mensen wordt gehaald op het gebied van innovatie en vernieuwing. Haar ambitie is om zo veel mogelijk mensen en bedrijven te inspireren om anders te kijken en denken en daarbinnen alle eigen talenten en mogelijkheden in te zetten om gezamenlijk tot een nieuw resultaat te komen. De verantwoordelijkheid van ieder individu om zich daarvoor in te zetten is een grote voorwaarde.

Gedurende haar werkzame leven is zij voor verschillende organisaties verantwoordelijk geweest op het gebied van sales- en marketing. Daarbij heeft zij als individuele professional sales- en marketingrollen bekleed maar is ook als manager verantwoordelijk geweest voor verschillende teams. In haar laatste functie bij ’s werelds grootste software vendor was zij verantwoordelijk voor de communicatie- en marketingafdeling met een team van 45 mensen. Naast haar rol als hoofd communicatie heeft zij zich vooral gericht op het verandertraject binnen het Nieuwe Werken en heeft zij zelfstandig een community gerealiseerd van de managers (90) binnen de organisatie naar meer zelfsturende teams. Tijdens deze projecten heeft zij veel kennis en ervaring opgedaan in het begeleiden verandering binnen organisaties.

Bij een volgende stap wil ze eindverantwoordelijk zijn voor een groot verandering traject binnen een middelgrote tot grote organisatie waarbij een ander resultaat nodig is en waarbij de medewerkers het verschil kunnen maken.
Package:
Salaris: € 120.000 euro, leaseauto en emolumenten.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten