EmployU

Supporters

Sales Director

(93347)
Huidige positie:
Direcor Global Sales
Gewenste positie:
Sales Director
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
20 jaar
Toelichting:
De kandidaat is energiek, enthousiast en representatief. Resultaatgericht, een veelzijdig manager, met internationale ervaring en een internationaal netwerk. Daarnaast heeft hij zich kunnen verdiepen in verschillende culturen, achtergronden en daarbij behorende commerciële gebruiken. Is een coachend manager die persoonlijke ontwikkeling van zijn medewerkers centraal stelt. Valt verder te beschrijven als analytisch, organisatorisch sterk, pragmatisch, integer, oplossingsgericht en gedreven.

Vanuit een commerciële achtergrond is de kandidaat doorgegroeid tot Director Global Sales met een focus op software and licensing sales, en daaraan gerelateerde diensten. Zijn focus ligt op de top 500 accounts, heeft buitenlandse vestigingen opgezet, internationaal leiding gegeven aan sales in 25 landen en een partner netwerk opgezet. Is P&L verantwoordelijk voor een omzet van €300 mio, is een coachend manager gericht op zijn team.

Zoekt een strategische positie, Sales gerelateerd op senior level, waarbij hij contact houdt met de klant en daarnaast een team kan helpen en ontwikkelen om de organisatie te laten groeien. Bij voorkeur een rol in regio Randstad.
Package:
€ 100k vast + € 40k variabel

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten