EmployU

Supporters

Sales Director

(84813)
Huidige positie:
Regional Director
Gewenste positie:
Commercieel directeur/ Country Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
15 jaar
Toelichting:
Kandidaat heeft sinds 1997 veel nationale en internationale management ervaringen opgedaan bij actieve, dynamische, innovatieve en beursgenoteerde bedrijven in de mobiele telecom, ICT en consumenten elektronica branches. Sinds 2010 ook ervaringen met entrepeneurships/opzetten eigen bedrijf. Groot netwerk in retail, etail en distributie NL

Functies doorlopen van acc/dealer mgt naar sales- en marketing management naar regional/general mgt. Zowel BtB als BtC ervaring. Ervaringen met direct sales (MKB en Corporates) en indirect sales distributeurs, agenten of partners/resellers (programma's).

Veel ervaring met opzetten, coachen, integreren van sales en marketing teams. Voorbeeld uitbreiding van team van 5 man sales naar 40 FTE in een multichannel organisatie in 2 jaar tijd. Diversiteit aan karakters en skills binnengehaald om zo team complementair te maken.

Herpositioneringen voor een commerciele turnaround. Introducties en launches van nieuwe producten en diensten.

Multichannel beleid en uitvoering opgezet vorige werkgevers.

Kandidaat is een daadkrachtige commerciƫle bouwer. Zeer doelgericht, communicatief, ondernemend en gepassioneerd. Echt een boegbeeld voor een bedrijf. Kan wat met mensen en krijg ze mee in dynamische en hectische situaties. Rots in de branding.

Zoek positie in ICT/CE/Online/Internet segmenten. Moet actueel en aansprekend zijn.
Package:
In overleg

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten