EmployU

Supporters

Sales Director / Manager

(93249)
Huidige positie:
Commercieel Manager
Gewenste positie:
Sales Director, Sales Manager, Business Development Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
20 jaar
Toelichting:
Kandidaat is een enthousiasteling, open, inspirerend, overtuigend, sociaal vaardig met een natuurlijke belangstelling voor mensen en sterk in het contacten leggen en onderhouden;hartelijk en zijn enthousiasme geeft anderen positieve energie, zijn overredingskracht overtuigt en motiveert hen. Improviseert gemakkelijk door op een creatieve manier met onverwachte problemen om te gaan. Is commercieel zeer vaardig en weet zelf als voormalig ondernemer wat een ondernemer beweegt.

Jarenlange ervaring in het effectief en efficiënt aansturen van verkoop en marketing organisaties in de grafimedia wereld. Ervaring met industriële hightech IT, van zowel hardware, software, services en consultancy. In staat om op verschillende niveaus binnen organisaties te opereren met een goede balans tussen visie-strategie-operational excellence. Hij is een resultaatgericht en gestructureerd mensen manager met aandacht voor en betrokkenheid bij de ontwikkeling van medewerkers.

Iemand die hoge doelen stelt, zowel persoonlijk als voor de totale organisatie en in staat is deze te realiseren. Ervaring in ontwikkelen en implementeren van business- en marketingplannen, managen van professionele verkoop en serviceorganisaties. Opzetten en coördineren van directe- en indirecte verkoopkanalen, zowel nationaal als internationaal.

Heeft als doel een commerciële functie op managementniveau in een sterke (inter)nationale business-to-business organisatie met hoge groeiambitie.
Samengevat een open resultaatgedreven sterke manager, stressbestendig, die medewerkers en organisaties op een hoger niveau kan tillen.
Package:
Eur 120K vast + 25% OTE, auto, onkostenvergoeding,vakantiedagen, pensioen enz.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten