EmployU

Supporters

Sales Director, New Business Development Manager

(54668)
Huidige positie:
Principal Consultant
Gewenste positie:
Lijnfunctie of Strategische /innovatieve rol
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
23 jaar
Toelichting:
De kandidaat heeft een uitgesproken commercieel profiel; in 1986 begonnen als sales representative en doorgegroeid tot Sales Director; van 1993-2000 detachering gedaan (uiteindelijk 20 Account Managers, BU –Managers – 300 professionals); van 2000 tot 2002 commercieel verantwoordelijk voor finance teams bij een system integrator; vanaf 2002 aansturen van business development teams in de sector finance bij een andere grote systemintegrator. De kandidaat ambieert een lijnfunctie of een vrije strategische/innovatie rol bij een middelgrote onderneming.

Zijn kracht ligt in het opbouwen, mobiliseren en optimaliseren van teams. Met drive behaalt hij verandering en vernieuwing, resultaat, klantgerichtheid en groei. Hierbij gaat hij uit van het optimaal benutten van de kracht van de organisatie en de ambities van de mensen die er werken. Hij is een initiator en realisator die optimaal (met zijn team) tot zijn recht komt in een B-to-B omgeving.

Hierbij ligt zijn specifieke ervaring in de marktsegmenten finance (verzekeringen en pensioenen), industrie en (ICT) dienstverlening.
Package:
€ 100k vast + € 22k variabel, 8,5% vakantiegeld, 25 vakdgn, auto, laptop, telefoon, pensioen vrij en collectieve verzekeringen

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten