EmployU

Supporters

Sales Executive / Partner Manager System Integrators EMEA

(55667)
Huidige positie:
Sales/Alliance Manager System Integrators EMEA
Gewenste positie:
(International) Account Executive / Alliance Manager / Business Development Manager
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
20 jaar
Toelichting:
Gepassioneerde, ervaren, gedreven en internationaal georiënteerde en opererende Sales Executive en Partner Alliance Manager (Account Director). Strategisch, doelgericht, pragmatisch denker met een resultaatgerichte visie.

Scherp op het closen en managen van de deal met een blijvend oog voor organisatie sensitiviteit en (interne) stakeholders belangen. “Motivator” en inspirator voor (cross functional, cross border) teams. Kandidaat met een zeer hoog energie niveau, overtuigingskracht, een beïnvloeder pus sang.

Zijn stijl kenmerkt zich door, en houdt een midden tussen; een stringente toepassing van een analytische sales cycle/funnel management methodologie gecombineerd met flair en artisticiteit in handelen, optreden, denken en doen wat leidt tot een unieke combinatie voor gunning van de business.

Succesvol en aantoonbaar “track record” in consultatieve sales development binnen (Internationale) Enterprise Accounts (profit en non for profit) en System Integrators binnen alle IT segmenten (zowel direct als via “channel”): Outsourcing (Transformational, BPO), Consulting, Technologie (Hardware en Software), Infrastucture en Cloud Computing. Commerciële quota over scores van respectievelijk 142% (2010), 110% (2011) en 126% in 2012.

Volgende rol:

(Internationale) Sales Management/ Alliance Management positie binnen een (branche) onderscheidende ICT Technologie organisatie.
Package:
n.o.t.k. (150 – 170 K OTE)

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten