EmployU

Supporters

Sales & innovatie Director

(72132)
Huidige positie:
Sales Director
Gewenste positie:
Cloud Solution Sales Manager/Director
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
26 jaar
Toelichting:
Kandidaat is een prettige en scherpe gesprekpartner, sneller denker, duidelijk en direct. Hij heeft een helder doel voor ogen en heeft een passie voor het vinden en ontwikkelen van nieuwe diensten en oplossingen. Hij weet in te spelen op nieuwe ontwikkelingen waarbij hij daadkrachtig nieuwe proposities weet te ontwikkelen en te vertalen naar oplossingen. Is in zijn kracht in omgevingen waar commerciële verander trajecten noodzakelijk zijn, waarbij hij mensen van operationeel tot strategisch niveau mee kan krijgen.

De kracht van deze kandidaat ligt in het zien van innovatieve veelal new business opportunities waarbij IT een belangrijk rol speelt. Deze kandidaat is vanaf begin jaren 90 nauw betrokken bij de ontwikkeling van het internet. Hij heeft complete (platform + software) internet service provider oplossingen verkocht aan zowel de kabel als de mobiele providers. De snel veranderende markt is juist dat wat hem creatief maakt en kracht geeft. Gedurende de jaren 2000 heeft hij zich doorontwikkeld tot een all-round manager met ruime P&L en Europese ervaring, zonder daarbij de inhoud los te laten. Is bewust altijd dicht bij de oplossing gebleven, wat hem in staat stelt conceptueel te denken en te praten met de klant, en tevens nieuwe trends te vertalen in oplossingen voor de klant. Vanaf 2010 is de kandidaat verantwoordelijk als Sales Directeur bij een mid groot software bedrijf. Gedurende de laatste jaren heeft hij een volledige Cloud groep opgezet waarbij hij zelf eindverantwoordelijk is voor de commercie. Deze Cloud groep heeft inmiddels met succes grote en kleinere klanten weten te winnen. Deze ontwikkeling heeft ervoor gezorgd dat een nieuwe dienst met een recurring revenu model is ontwikkeld.

De “rode draad” in zijn denken is het gereed zijn voor de volgende fase. Zijn ruime ervaring met zowel innovatie, verander management en P&L management zorgt ervoor dat hij op een slimme en efficiënte manier gebruik maakt van nieuwe ontwikkelingen. Hij heeft een zeer scherp oog voor innovatie en een heldere mening over de toekomst van IT.

Deze kandidaat is niet direct opzoek naar een nieuwe positie echter staat open voor Cloud gerichte opportunities eenvoudig omdat dat de plek is waar hij zich de komende jaren versterkt op wil richten.
Package:
In overleg

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten