EmployU

Supporters

Sales Manager

(67914)
Huidige positie:
Directeur Sales
Gewenste positie:
Sales Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
22 jaar
Toelichting:
Kandidaat is een gedreven, dynamische, energieke business manager; een uitermate strategische, doelgerichte en commerciƫle professional; weet wat het is om op target te werken en daarop te worden afgerekend; ruime sales, marketing en salesmanagement ervaring opgedaan en een zeer succesvol trackrecord opgebouwd binnen de ICT sector (hardware, software en telecom). Kandidaat is zowel communicatief als analytisch sterk.

De kandidaat heeft zowel directe als indirecte sales ervaring; gewend om business plannen te schrijven en uit te voeren en gewend te sturen op verkoopresultaat. De kandidaat heeft een positieve grondhouding, doet de juiste ( account) management actie/stappen; niet wild of impulsief, maar gedegen en doelgericht. Hij is gewend om van scratch af aan business op te bouwen en juist hierin ligt zijn kracht.

Ten aanzien van het netwerken weet hij in korte tijd een organisatie volledig in kaart te brengen; hij weet precies wie hij moet hebben, weet ook, als het moet, om bepaalde mensen heen te gaan; hij weet ook hoe je de juiste mensen moet benaderen en geeft in de beginfase meer dan 150%; een bovengemiddelde salesman; solution sales; werkt breed door de markt; klanten zijn corporates, medium business en retail. Heeft zowel nationale als internationale ervaring in sales en management.
Package:
in overleg

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten