EmployU

Supporters

Sales / Marketing Manager

(59219)
Huidige positie:
Sales Manager
Gewenste positie:
Sales Manager, Marketing /product manager / Business development Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
21 jaar
Toelichting:
Kandidaat is een gedreven manager, analytisch, doortastend en scherpzinnig met ruime ervaring binnen de ICT branche, zowel op sales als marketing gebied. Heeft een sterke focus op het ontwikkelen van nieuwe product markt combinaties en het winnen van new business. Is in staat tot het opstellen van businessplannen, budgeten & begrotingen, en het schrijven van strategische marketing / salesplannen.

Kandidaat is voornamelijk actief binnen functies waarbij wordt geacteerd wordt op het snijvlak van ICT en business. Technisch inhoudelijk zeer goed ontwikkeld en in staat deze kennis te vertalen naar niet-technici. Dit zonder de business doelstellingen van de klant uit het oog te verliezen. Hij is instaat tot het vertalen van complexe technologie├źn naar concrete marketing doelstellingen, producten en diensten.

Kandidaat heeft ruime ervaring met: leidinggeven aan medewerkers / teams, het zelfstandig of in teamverband uitvoeren van ICT projecten, het ontwikkelen en onderhouden van een portfolio, het schrijven van strategische marketing plannen, verkopen aan major accounts.

Kan adviseren als trusted advisor op strategisch niveau (c-level) over complexe ICT oplossingen met focus op Datacenter, cloud, security, hosting en VoIP producten.
Package:
90.000 vast + Bonus, Auto, pensioen

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten