EmployU

Supporters

Sales met uitgebreide technische kennis van ICT infrastructuur

(64730)
Huidige positie:
Account Manager / Sales Specialist
Gewenste positie:
(Technical) Account Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
24 jaar
Toelichting:
De kandidaat is een prettige vent in de omgang, die vertrouwen wekt bij gesprekpartners en senioriteit uitstraalt. Begin van zijn carriere in technische functies geacteerd, sinds ’97 actief in sales omgevingen. Door deze technische achtergrond in staat om ICT behoeften te vertalen in een technische oplossing en een zakelijke toepassing. Netwerk bij middel tot grote klanten, grote deals gesloten (direct sales), advies en verkoop van Multi vendor ICT infrastructuur, Business Continuity en Virtualisatie oplossingen met een focus op Storage en Cloud Infrastructures. Tevens ervaring in het beantwoorden van RFP’s en aanbestedingen, en beheerder van een aantal lopende mantelcontracten. Breed netwerk binnen de verschillende grote ministeries.

Een nieuwe uitdaging mag een internationaal karakater hebben. Verantwoord ondernemen heeft zijn interesse. Wil acteren in een rol op het snijvlak van Business en IT; Technische behoeftes inschatten vertalen naar een pasklare oplossing.

Type relatiebeheerder. Zou goed uit de verf komen in een rol als trusted advisor/sales specialist. Zijn kracht zit hem in het beheren en uitbouwen van de relatie. Voornamelijk ervaring bij resellers van A-merken, kent daardoor de markt en de spelers, zou ook graag bij een vendor aan de slag gaan.
Package:
€ 90k (70/30), optioneel extra vakantiedagen ivm andere maatschappelijke taken

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten