EmployU

Supporters

Sales professional

(68061)
Huidige positie:
Senior Account Manager
Gewenste positie:
Business Development Manager / Senior Account Manager / Sales Specialist / Partner Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
17 jaar
Toelichting:
Gedreven, zelfstandig werkende verkoper met 17 jaar ervaring in de B2B markt HW/SW, zowel business development bij bestaande klanten als new business. Zeer grote affiniteit met techniek en IT.

Drijvende kracht is het continu zoeken naar andere invalshoeken dan het bekende en de vastberadenheid om te slagen; ‘nee’ is geen optie.
Recht door zee mentaliteit, draai niet om de kern heen. Gewend om vanuit huis te werken, telefoon/internet meetings etc.

Zeer veel kennis van de grafische-, print industrie en de nieuwe communicatie technieken, Print, Mail, SMS, internet etc.
In laatste salesfunctie veel bezig met het ondersteunen van ondernemers in het veranderen van hun businessmodel. (Geven van presentaties en trainingen aan personeel en relaties van de klant). Gemiddelde investeringswaarde huidige producten, € 250.000,00+.

Gewend te werken met internationaal netwerk. Uitstekende beheersing van Engels, minimaal Duits, Frans en Spaans, maar bereid (spoed) cursus te volgen.

Werk het prettigst onder enige druk en heeft absoluut geen 9-5 mentaliteit! Vergaart graag kennis en deelt deze actief met collega’s. Zal bij problemen altijd zoeken naar structurele oplossingen ipv one-off. Gewend om targets te halen en over te scoren.

1,5 jaar geleden een trainingsbureau begonnen met name aan de grote partijen binnen de print industrie. De trainingen zijn een combinatie van techniek en commercie en worden internationaal uitgerold. Tevens worden de commerciële en klantgerichtheids trainingen ook binnen Nederland aan alle overige voornamelijk ‘profit’ organisaties geleverd.


Package:
Zijn OTE is 110K waarvan 4500 vast p/mnd; leaseauto, pensioen ed.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten