EmployU

Supporters

Salesmanager/ Commercieel Manager

(90757)
Huidige positie:
Manager Business Development
Gewenste positie:
Salesmanager/ Commercieel Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
27 jaar
Toelichting:
Kandidaat heeft ruime sales ervaring in de ICT- en Document imaging branche. In zowel direct als indirect sales. Hij weet wat het is om in een sterk competitieve branche succesvol te zijn. Heeft als manager Business Development bij een printervendor acht jaar gewerkt op direct en indirect sales met de focus op omzet/marktpenetratie en het maken van nieuwe en het optimaliseren van bestaande resellers.

Andere vaardigheden zijn: Consultative & Solution selling (SPY certificate), opstellen van salesplan /businessplan /communicatieplan, aansturen van accountmanagers of salesdivisie. Is CDIA+ gecertificeerd.

Door oplossingsgericht en creatief de markt structureel te bewerken, heeft hij veel doelstellingen en targets kunnen realiseren en grote namen aan zijn trackrecord kunnen bijschrijven zoals Campina, HVL, Wolter en Dros, Hunter Douglas, Visser & Smit Haanab (endusers) en Centric, Simac, Issue, Prodata (resellers).

Kandidaat is goed in staat verkoopplannen en accountplannen te schrijven en te zorgen voor de executie daarvan. Hij vindt het overigens lastiger om zichzelf te verkopen.
Package:
Zijn package is: 75K OTE (90/10), leaseauto, pensioen

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten