EmployU

Supporters

Security sales met focus op stevige (internationale) klantrelaties

(91976)
Huidige positie:
Senior Account Manager Security
Gewenste positie:
Senior Account Manager; Business Development, Sales Executive
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
9 jaar
Toelichting:
De kandidaat is te omschrijven als een zeer gedreven en resultaatgerichte senior sales; ze wil werken in een klantgerichte commerciële omgeving, waar ze haar drive en resultaatgerichtheid kan inzetten; ze wil de top, niet de subtop; target is mooi, overscoren is beter en dat wil ze bereiken op basis van een stevige klantrelatie.

De kandidaat is eigenlijk bezig aan haar tweede carrière; zij heeft twintig jaar op topniveau gedanst (stijl); de hele wereld afgereisd en is acht keer voor Nederland uitgekomen op grote kampioenschappen; woonde op dat moment in de UK en was tijdens haar professionele danscarrière werkzaam voor een wereldwijde speler binnen de chemische industrie; in 2003 heeft zij haar danscarrière beëindigd.

In 2005 heeft de kandidaat, eveneens in de UK, de stap richting IT gemaakt; zij trad als account manager in dienst bij een producent van security oplossingen en had hier de focus op Benelux en Scandinavië; heeft in die periode veel gereisd, maar was ook veel in Nederland (50/50) om bij partners readiness te creëren. Na een periode van ruim twee jaar heeft de zij de UK verlaten en is momenteel in Nederland werkzaam bij een middelgrote Security Integrator/ Reseller.

De kandidaat is geïnteresseerd in organisaties waar zij haar ambitie kwijt kan; is geografisch niet gebonden en spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits.
Package:
salaris is € 80k OTE (70/30) + vakantiegeld; auto, pensioen.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten