EmployU

Supporters

Senior Account Manager / Account Director

(92008)
Huidige positie:
Senior Account Manager / Account Director
Gewenste positie:
Senior Account Manager / Account Director / Business Development Manager / Team Leader
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
10 jaar
Toelichting:
Gedreven, gemotiveerde professional met 10 jaar B2B sales ervaring in verschillende markten, zowel new business als farming (accountmanagement bestaande klanten).

Gespecialiseerd in consultative / strategic selling, het initiëren, managen en sluiten van complexe salescycli. Juiste focus, goede kwalificatie en vasthoudendheid zijn essentiële eigenschappen om in deze tijden succesvol te kunnen verkopen.

Zeer veel ICT kennis, met name op het gebied van application lifecycle management: van design, architectuur, middels bouw, test en acceptatie naar productie (beheer).
In huidige functie verantwoordelijk voor inrichten van de processen omtrent de salesorganisatie : CRM, funneling en forecasting. Daarnaast als Account Regisseur verantwoordelijk voor aantal strategische accounts.

Procesmatige Achievements: introductie CRM en overzichtelijke salesfunnel/forecast, gekoppeld aan resourcing.

Sales Achievements: als account regisseur voor drietal klanten accountstrategie bepaald conform eigen bedrijfstargets. Introductie en verkoop van service contracten, in plaats van detachering.

Gewend om onder druk te werken met uitdagende targets, bereid zich buiten de gebaande paden te begeven om de doelstellingen te halen.

Package:
OTE van € 110K waarvan 6.000 vast p/mnd; leaseauto optioneel.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten