EmployU

Supporters

Senior Account Manager op zoek naar nieuwe uitdaging

(97501)
Huidige positie:
Managing Partner
Gewenste positie:
Senior account manager, business development manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
9 jaar
Toelichting:
Kandidaat is representatief, ambitieus, creatief in oplossingen, planmatig en resoluut. Geen moeite met het nemen van beslissingen en verantwoordelijkheid. Duidelijk analytisch vermogen, in staat om snel tot de kern door te dringen, en hierdoor kansen te herkennen en nieuwe business te genereren. In bezit van een sterk netwerk binnen resellers, en snapt het ‘spel’ tussen vendoren, distributie, resellers en enduser, dus zowel hunting als farming skills. Ervaren in solution based en consultative selling, en gewend om multilevel (c-level, mid.management en end-user) te acteren. Kandidaat is sympathiek, weet gebruik te maken van de gunfactor. Resultaat gedreven, en gewend met scherpe targets te werken. Gelooft in een gedegen account planning en funnel management, waarbij intern netwerk en beschikbare resources zijn opgenomen. Kennis- en resultaatdeling liggen hierbij ten grondslag.

Kandidaat is verantwoordelijke geweest voor transactional sales en projecten in verschillende verticals als Zorg, Industrie en Educatie. Daarnaast heeft hij op basis van virtual teams leidinggevende kwaliteiten ontwikkeld. Hij wil zich kunnen identificeren met eigen bedrijfsstrategie en doelstellingen van gesprekspartner. Zijn ideale werkomgeving is die van dynamisch professionalisme, corporate niveau en Het Nieuwe Werken. Zijn affiniteit gaat uit naar virtualisatie, VDI en Cloud computing.
Ambities liggen in het verlengde van groei in kennis, kunde en autoriteit. Met de tijd een leidinggevende functie

(soft)skills:
• snel in kaart krijgen van organigram / DMU\'s
• onderhandelen op c-level
• bekend met moderne netwerk- en social media outlet tools
• gestructureerde account planning en funnel management
• bedreven in zowel solution based als consultative selling
• analytisch vermogen, helicopter view zonder oog voor detail te verliezen
• kan prioriteiten stellen
• ervaren in direct en channel sales

Op dit moment is kandidaat als ondernemer werkzaam in Document flow management, en bij afscheid van compagnon op zoek naar vast dienstverband.
Package:
In overleg

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten