EmployU

Supporters

Senior Account Manager Solutions

(51747)
Huidige positie:
Account Manager
Gewenste positie:
Senior Account Manager, Account Executive, Alliance Manager, Business Development Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
27 jaar
Toelichting:
De kandidaat is een prettige persoonlijkheid. Repersentatief, betrokken, integer, resultaat gedreven, energiek en heeft een sterke klantfocus. Analytisch sterk en heeft een eigen strategische kijk op accountbenadering. Team player, type trusted advisor/solution sales. Wil toegevoegde waarde leveren. Heeft een uitgebreid netwerk, laat dat netwerk voor zich werken en weet de juiste partijen bij elkaar te brengen wanneer nodig.

De afgelopen jaren heeft de kandidaat heeft een uitgebreid track record opgebouwd in business development binnen het overheidsegment; zowel lokale als centrale overheid; ervaring opgedaan voornamelijk bij software vendors; ook de aanvullende diensten en hardware verkocht; schrijft segmentplannen/accountplannen; wordt op target afgerekend; hij is geen pure hunter; zijn kracht ligt in business development in combinatie met relatiemanagement (“trusted advisor”); zijn focus is met name software (solution) sales; gedegen en brede ICT praktijkervaring over een geruime periode. Heeft ervaring met complexe sales cycles en aanbestedingen.

Hij is op zoek naar een rol waarin een strategische leverancierspositie wordt uitgebouwd c.q. wordt opgebouwd. Werkt het liefst voor een kleinere, ondernemende club waar het mogelijk is te bouwen, te ontwikkelen en snel te schakelen. Is geen matrix man of liefhebber van langslepende processen. Geen matrix man.
Package:
Zijn salaris is: 73K en bonus; haalt gemiddeld 110/120K OTE.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten