EmployU

Supporters

Senior allround finance professional

(99254)
Huidige positie:
Senior Consultant
Gewenste positie:
(Senior) Controller, Hoofd administratie/Finance
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
12 jaar
Toelichting:
De kandidaat heeft een bewezen track record in de financiële dienstverlening en als senior consultant bij een Big Four kantoor intern en extern succesvol projecten afgerond.

Onder andere verantwoordelijkheid gedragen voor budgetten, maandrapportages, kwartaalrapportages, salarisadministratie en jaarrekeningen. Kan (interne) procedures stroomlijnen en optimaliseren. Beheert en bewaakt planning en control cyclus.
Kandidaat is eerlijk, transparant en to the point. Kan door zijn sociale en empathische houding snel contact leggen waardoor hij zowel voor collega’s als voor directie een goede sparringpartner is. Hij werkt gedisciplineerd en is goed in staat zijn collega’s en omgeving te stimuleren.

Kandidaat heeft in 2011 de opleiding tot Qualified Controller succesvol afgerond en wil zijn kennis en kwaliteiten graag in een prettige en professionele werkomgeving benutten. Hij is ambitieus en werkt graag met een gemotiveerd team in een bedrijf waar ruimte is voor verdere persoonlijke ontwikkeling.
Package:
50-60k + lease auto (4 dagen per week beschikbaar)

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten