EmployU

Supporters

Senior BI specialist met ervaring in beheer en implementatie van BI oplossingen en processen

(98411)
Huidige positie:
Technisch applicatie beheerder
Gewenste positie:
Support Consultant
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
25 jaar
Toelichting:
De kandidaat is representatief, communicatief vaardig en klantgericht. Doorpakker en –zetter. Past zich snel aan in nieuwe omgevingen, gaat middels dialoog op zoek naar de achterliggende situatie (probleem, wens, etc.). Staat intern bekend als ‘de man die het regelt’. Voelt zich prettig in een positie als intermediair tussen techniek en business. Begrijpt de business en is tevens in staat zelfstandig technische issues op te sporen en te verhelpen.

Hij heeft een uitgebreide kennis van verschillende BI oplossingen, waaronder SAS. Vanuit detachering heeft hij gewerkt voor diverse, grote, internationale partijen, met een focus op datawarehousing en het opleveren van specifieke BI processen, waarin de belangen van de business centraal staan. Daarnaast heeft de kandidaat o.a. kennis van ETL tools, HTML en SQL. De klant staat voor hem centraal. Vindt het belangrijk dichtbij de klant te staan, en is eager om het probleem op te lossen. Is daarbij enigszins perfectionistisch.

In een nieuwe uitdaging is het voor de kandidaat belangrijk dat er voldoende ontwikkelkansen liggen, in een innovatieve en dynamische omgeving, met een prettige werksfeer. Wil bij de techniek betrokken blijven, maar niet als programmeur, en acteren in een rol tussen business en IT.
Package:
Ca. 3750 p.m, 13e maand, onk. Vergoeding, vakantiegeld, 35 vakantiedagen, auto.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten