EmployU

Supporters

Senior Consultant/ Projectmanager met account management ervaring

(97553)
Huidige positie:
Senior Consultant
Gewenste positie:
Project management rol met internationale focus
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
20 jaar
Toelichting:
De kandidaat is communicatief, flexibel, betrokken en resultaatgedreven met een sterk commerciële focus. Een goede, analytische, relatiemanager. Hij straalt een bepaalde rust en bescheidenheid uit. Hierdoor heeft hij een hoge gun-factor en wordt hij al snel door de klanten gezien als “trusted advisor”. Hij is in staat om de requirements van de klant goed en duidelijk over te brengen naar de Architecten en is gewend om te functioneren in politiek lastige organisaties en te rapporteren binnen projecten op CxO/VP level.

Hij heeft ervaring in zowel BtB als BtC-markten, waaronder Telco/ISP, met een internationale focus. Gaandeweg zijn carrière heeft hij zich het projectmanagement vak eigen gemaakt en heeft complexe projecten van CRM, Technology Support Automation en Customer Remote management Solutions, succesvol geïmplementeerd. Hij draagt verantwoording voor meerdere projecten tegelijkertijd. Projecten van ongeveer € 500K. Stelt zelf projectteams samen van 8-10 man, is gewend aan werken met stuurgroepen en het sturen van virtuele, internationale teams.

De kandidaat wil aanspreekpunt zijn voor de klant vanuit de Professional Services organisatie. Is bekend met SLA’s. Hij heeft niet de ambitie om leiding te geven aan een afdeling maar wil wel bijdragen aan de ontwikkeling, verbetering en groei van een (services) organisatie uit delivery oogpunt.

Hij voelt zich thuis in snel groeiende, dynamische organisaties, met committed collega’s, waar hij kan functioneren in een niet strikt afgekaderde projectmanagement rol.
Package:
Salaris € 80.000,00 vast + auto. Per direct beschikbaar

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten