EmployU

Supporters

Senior Enterprise Account Manager

(79758)
Huidige positie:
Senior Enterprise Account Manager
Gewenste positie:
Senior Enterprise Account Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
22 jaar
Toelichting:
Kandidaat heeft een uitgebreid sales track record in de enterprise markt; veel gedaan in de segmenten: manufacturing, finance en system integrators. De ervaring is opgedaan bij de belangrijkste hardware en software vendors. Beheerst alle stappen van het salesproces: van hunten tot en met key account management. Stuurt in dit verband ook virtuele teams aan. Is kwartaalgedreven. Gewend om volgens strak opgestelde businessplanning revenue te realiseren. Jaarquota: 8 mio. Realiseerde afgelopen drie jaar overscores. Schrijft account plannen, valideert deze met de klant en wordt ook afgerekend op executie. Werkt uiteraard met een CRM systeem waarin actiepunten, account plannen worden geregistreerd en gelinked met onder andere forecasting .

Kandidaat heeft een seniore presentatie, communiceert gemakkelijk, wekt vertrouwen en is representatief. Heeft bovendien humor.

Bij een volgende stap zou hij weer wat meer willen pionieren binnen een bedrijf met visie en een mooi portfolio waarmee een groei gerealiseerd moet worden.
Package:
Salaris is: 130K OTE (50/50 split); leaseauto en benefits

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten