EmployU

Supporters

Senior Major Account Manager

(90047)
Huidige positie:
Senior Major Account Manager
Gewenste positie:
Sr. Key / Strategic Accountmanager, Business Development, Sales Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
17 jaar
Toelichting:
Ervaren sales professional, ondernemend, krachtig en in staat effectief te overtuigen.
Wil doelen bereiken en prestaties steeds weer vergroten. Hoog ambitieniveau. Kan doelgericht handelen, gericht op grote lijnen, zonder het proces uit het oog te verliezen. Is gewend om met grote druk om te gaan en toont zich daarbij veerkrachtig.

Momenteel sr. major account manager voor top 500 klanten in Nederland bij toonaangevende multinational. Succesvolle sales van ERP-, ECM-, DMS-software in de B2B markt in diverse branches. Targetrealisatie 100% en doorgaans meer.
Gesprekspartner op zowel C-level als operationeel niveau. Is gewend om new business te realiseren. Heeft momenteel meer te maken met bestaande klanten. Consultative selling; begrijpt de business van de klant en zijn problematieken.
Ervaring voornamelijk opgedaan bij ERP reseller en in de printing (software) industrie.

Is in zijn werk zelfstandig en ziet zich meer als ondernemer dan als werknemer. Zoekt deze vrijheid ook in de nieuw te zoeken baan. Het bedrijf heeft innovatie hoog op de agenda staan, nu en in de toekomst. Biedt zijn werknemers de ruimte om van bestaande paden af te wijken om doelen te halen. Heeft bij voorkeur klanten in top 500 met uitdagende sales vraagstukken.
Package:
140-150 OTE

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten