EmployU

Supporters

Senior Procurement Professional

(83434)
Huidige positie:
Procurement Director NL
Gewenste positie:
CPO / Procurement Director
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
20 jaar
Toelichting:
Senior Procurement professional die ruime ervaring heeft opgedaan in nationale en internationale werkomgevingen. Heeft hoofdzakelijk gewerkt in IT en Telecom omgevingen, veelal opererend voor grote A merken in ondermeer de financiƫle wereld. Hij is gewend om met uiteenlopende culturen te werken zowel op operationeel als op tactisch en strategisch niveau.

Zijn ervaring strekt zich uit van het opzetten van een procurement organisatie, het consolideren van uitgaven en centraliseren van inkoop, de transformatie naar categorie management, het implementeren van een inkoopsysteem, tot procurement off shoring en outsourcing. De ervaring is opgedaan op zowel de niet productgerelateerde (interne) inkoop als de produktgereleateerde (externe) inkoop. Met name de ondersteuning bij verkoopbids is een aspect waarop hij zich onderscheidt. Daarnaast uiteraard de gebruikelijke hands on ervaring als het opstellen en uitvoeren van RFP's, het opstellen van een inkoopstrategie, onderhandelingsvaardigheden en het eenduidig rapporteren over behaalde resultaten.

Over de afgelopen jaren heeft hij gemiddeld tussen de 150% en 200% van zijn besparingstarget gehaald. Dit target werd jaarlijks gezet op ongeveer 10% van de beĆÆnvloedbare uitgaven.

Zijn karakter kenmerkt zich door een hoge mate van "can do". Hij werkt zeer resultaat gericht en bij voorkeur in teams. Hij voelt zich prettig in een internationale omgeving. Werken met andere culturen vindt hij een voorrecht. Hij is een loyaal type waarvoor het resultaat voorop staat samen met een goede relatie met stakeholders en partners. Afspraak is afspraak.
Package:
150K inclusief vakantiegeld Bonus 30% OTE / 60% Max Auto / Pensioen / Ziektekosten

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten