EmployU

Supporters

Senior Project Manager IT

(96546)
Huidige positie:
Senior Project Manager IT
Gewenste positie:
IT manager/Informatie manager/Programmamanager/Portfoliomanager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
8 jaar
Toelichting:
Energieke kandidaat met sprekende persoonlijkheid die niet snel vergeten wordt.
Drijfveer is innovatie en maakt doelen tot persoonlijke kruistocht zonder de zachte kanten uit het oog te verliezen. Winnaarsmentaliteit behoort tot een natuurlijke attitude. Zoekt het teamverband op om het algehele niveau van presteren naar een hoger plan te brengen.

De afgelopen jaren heeft de kandidaat een interessante trackrecord opgebouwd, waar enkele prestigieuze projecten niet onopgemerkt gebleven zijn. Enkele projecten hebben onder andere geleid tot een nominatie van de spider award, publicaties in Zorg en ICT en samenwerkingsverbanden met Noorwegen op het gebied van IT innovatie. Implementatie van ipads was een absolute primeur en de kandidaat heeft tevens een primeur mbt een cloudmigratie van 6500 medewerkers naar Google Enterprise.

Deze succesvolle projecten zouden niet mogelijk geweest zijn als de kandidaat niet de vaardigheden beheerst om in een complexe organisatie te laveren tussen business en IT en met een duidelijk IT visie kan hij de organisatie ondersteunen om verdere ‘efficiencyslagen’ te maken. Als Project Manager en collega wordt de kandidaat gekenmerkt als een sociaal en analytisch sterke persoonlijkheid die goed relaties met organisatiebrede ontwikkelingen weet te leggen. Samenwerking wordt altijd als prettig en voor herhaling vatbaar gekenmerkt.

De kandidaat zoekt een omgeving waarin het mogelijk is zichzelf verder te ontwikkelen op het gebied van integraal management en leiderschap. Mede hierdoor is er een brede interesse in verschillende branches en is er geen uitgesproken voorkeur. Anders gezegd, de kandidaat staat open voor diverse uitdagingen. Elementen die de kandidaat graag terug ziet komen bij een potentiële opdrachtgever zijn; een dynamische omgeving, hoog ambitieniveau, informele sfeer en mogelijkheid tot ontplooiing.
Package:
65k fixed obv 36uur / lease auto in overleg

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten