EmployU

Supporters

Senior Sales Consultant bij internationale dienstverlener op het gebied van HR- en Payroll

(89663)
Huidige positie:
Senior Sales Consultant
Gewenste positie:
Account Manager, Regio Manager, Dealer Manager, Rayon Manager, Area Sales Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
16 jaar
Toelichting:
De kandidaat is sympathiek, creatief, daadkrachtig en resultaatgericht. Een senior sales-professional met 16 jaar ervaring waarvan 14 jaar in een commerciële buitendienst-functie.

Zijn kracht ligt in het openen van deuren en in het closen van deals. Hij beschikt over een goed inzicht in bedrijfsprocessen en is in staat om complexe vraagstukken van de klant te doorgronden en terug te brengen naar de kern. Daarbij wijkt hij graag af van gebaande wegen. Door zijn enthousiasme en overtuigingskracht weet hij een klant voor zich te winnen, te overtuigen en te sturen in het proces. Hij is in staat om, op een vriendelijke manier, ook provocerend op te treden in het salestraject.

De kandidaat richt zich zowel op bestaande als op nieuwe business met een voorkeur voor nieuwe business. In zijn functie als Senior Sales Consultant ligt de focus op klanten met meer dan 1000 werknemers. Hij heeft ervaring binnen zakelijke dienstverlening, ICT en healthcare. Zijn portfolio bestaat uit software oplossingen en services binnen HR en payroll omgevingen. Hij werkt graag zelfstandig waarbij hij de (interne) organisatie niet uit het ook verliest.

Hij wil zich graag verbinden aan een werkgever met een onderscheidende propositie in de markt. Daarbij gaat de voorkeur uit naar een besluitvaardige organisatie met korte lijnen en een informele, prettige werksfeer.
Package:
Salaris: € 4600,= vast, bruto per maand + 13de maand + € 35K – 40K variabel. Auto, premievrij pensioen en bijdrage ziektekosten

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten