EmployU

Supporters

Senior Sales Development Manager

(96986)
Huidige positie:
Senior Manager Telecom
Gewenste positie:
Sales Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
24 jaar
Toelichting:
De kandidaat is gedreven, enthousiast, recht door zee. Een positieve en open communicator die makkelijk mensen voor zich weet te winnen. Een creatieve en enthousiaste doorzetter met een commerciële attitude.

De kandidaat is een ervaren sales - en projectmanager. Die de afgelopen 24 jaar werkzaam is geweest in de mobiele telecommunicatie markt, waarvan 15 jaar bij twee van de drie grootste telecom providers. Gedurende deze periode heeft hij de volgende functies bekleed; Account Manager, Sales Consultant, Senior Projectmanager, Sales Development Manager en Partner Manager M2M.

In de telecommunicatie markt was hij werkzaam in het corporate segment (top 500 nederlandse bedrijven) en werkte hij over de verticals heen. Zijn specialisatie is het opzetten, onderhouden en uitbouwen van klantrelaties tot sterke waardevolle business partners.

In zijn functie als senior projectmanager lag de focus op het op tijd en binnen butget opleveren van succesvolle projecten. Belangrijk speerpunt was de klanttevredenheid hoog houden.

De kandidaat is in staat om partners tot elkaar te brengen en voor beide partijen een win-win situatie te creeëren, zonder daarbij ooit het commerciële belang van het bedrijf uit het oog te verliezen. De kandidaat is gewend om op diverse niveaus binnen de klantorganisatie te communiceren.
Package:
Salaris: € 84.000,00 per jaar + 13de maand + € 1050,= autokostenvergoeding (of leaseauto). Premievrij pensioen, collectieve ziektekostenverzekering.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten