EmployU

Supporters

Senior Sales Professional

(55887)
Huidige positie:
Cloud services consultant
Gewenste positie:
Sales (Channel) Specialist
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
24 jaar
Toelichting:
In de gedurende periode van ruim 20 jaar heeft deze kandidaaat een brede Sales, Channel Management en Lijn Management ervaring opgedaan. Voornamelijk is hij werkzaam geweest bij verschillende TOP Amerikaanse beursgenoteerde software /hardware vendors, waaronder een storage vendor.

Zijn carrièreverloop wordt gekenmerkt door de bijdrage die hij heeft geleverd aan diverse organisatie ontwikkelingen en optimaliseren van commerciële doelstellingen. Behaalt ruime overscores.

De persoonlijkheid van de kandidaat wordt door een aantal kenmerkende eigenschappen gevormd: resultaatgerichtheid, gedrevenheid, strategisch denker, creativiteit, leiderschap, energiek en charisma vormen hierin de rode draad.

Uitdagingen stimuleren hem en gaat deze op vindingrijke manier aan. Hierbij is zijn focus altijd gericht op resultaat en zet zijn eigen doelstellingen altijd hoger. Heeft als commercieel doelstelling het maximale uit de markt, de mensen en zichzelf te halen.

Het duidelijk neerzetten van een kader en het formuleren van concrete actieplannen kost hem geen moeite en deze uit te rollen en gezette doelstellingen te realiseren. Draagvlak creëert hij door stakeholders en operation te betrekken in deze processen en leiderschap te tonen.

In functie als Senior (Key) Account Manager, Channel Manager of Lijn Manager is hij gedreven een bijdrage te leveren op groei in omzet en winstgevendheid maar ook kwalitatieve groei door verbetering en vernieuwing.
Package:
Salaris: 130-150K OTE

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten