EmployU

Supporters

Service Delivery- en Team Manager op het snijvlak van business en technologie

(96408)
Huidige positie:
Project Manager & Manager Service Delivery
Gewenste positie:
IT Manager in een internationale organisatie/Project Manager/ Service Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
25 jaar
Toelichting:
De kandidaat is ambitieus, pro-actief, pragmatisch, klantgericht, ondernemend en analytisch. Heeft de wil om te blijven leren en zich te blijven verbeteren. Kijkt buiten zijn comfort zone. Een Team Manager met peoplemanagement kwaliteiten, die stuurt op resultaat. Ervaring met het aansturen van projectteams en groepen tot 13 medewerkers. Ervaring met interne en externe uitbesteding van IT diensten, het bewaken van SLA’s en het monitoren van de afgesproken kwaliteitsnormen.

Heeft zich daarnaast gericht op verandertrajecten, met name hardware en software upgrades, bij interne en externe klanten. Naast zijn rol als Project Manager heeft hij ook geacteerd als Technical Account Manager voor nationale en internationale klanten. Is verantwoordelijk voor het opleveren van projecten binnen de afgesproken tijd en budget en is in staat om dusdanige omstandigheden te creëren dat de projecten kunnen worden uitgevoerd.

Kan zich bewegen in het politieke speelveld van een organisatie, heeft een pragmatische benadering. Ervaring met het maken van projectplanningen, het aanbrengen van structuren, het bepalen van doelstellingen en het signaleren van knelpunten. Zijn ervaring heeft hij voornamelijk opgedaan bij een real-time leverancier van data. Heeft goede kennis van Siebel CRM en is gewend om dagelijks met het Siebel dashboard maintenance tickets te monitoren. Hij heeft een hoge graad van service gerichtheid “alles voor de klant”.

Wil graag een rol waarin lijn-management, projectmanagement en klantcontact is geborgd bijvoorbeeld als IT- of Service Manager bij een internationale organisatie.
Package:
Salaris € 70-75K vast per jaar + 10% bonus + auto, laptop en telefoon. Bijdrage in pensioenverzekering en bijdrage in ziektekostenverzekering.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten