EmployU

Supporters

Service Delivery Manager

(96197)
Huidige positie:
Service Delivery Manager
Gewenste positie:
Service Delivery Manager
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
14 jaar
Toelichting:
Kandidaat weet wat hij wil en vooral wat hij niet wil; is oorspronkelijk, recht toe/recht aan; weet mensen aan zich te binden en kan meebewegen met de situatie zonder daar zijn standpunt in te verliezen; is gewend om teams aan te sturen zowel in projectvorm en als directe leidinggevende.

Heeft een technische achtergrond (HTS) en werkt altijd op het snijvlak business/IT en Telecom; heeft ervaring als project leider in telecom en heeft stappen gemaakt naar service delivery manager; escalatieteams geleid in het kader van pre paid en in het kader van network operating center; heeft aandacht voor techniek en proces; probeert daar altijd balans in te vinden.

2,5 jaar geleden de stap gemaakt naar een eindgebruikersorganisatie als service delivery manager; ook daar werkzaam op het snijvlak business en IT; vindt dit te intern gericht, mist het klantcontact en daarmee raakvlak met het primaire bedrijfsproces.

Zou in geval van verandering de stap willen maken naar een aanbieder van IT/Telecom leverancier en wat meer naar de voorkant van de organisatie (meer klantcontact) om daar ook advies en mogelijk consultancy in te kunnen doen.
Package:
64K

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten