EmployU

Supporters

Service / IT Manager

(97550)
Huidige positie:
Service Delivery Manager
Gewenste positie:
Service Manager / IT Manager / Project Manager / Relatiemanager
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
27 jaar
Toelichting:
Kandidaat is een prettige persoonlijkheid en gesprekspartner. Netwerker, denkt out-of-the-box. Mensgericht, betrouwbaar en gedreven. Kan zich goed bewegen tussen meerdere spanningsvelden. Ervaring met complexe klantrelaties. Is vooruitstrevend, krijgt energie van ‘nieuwe dingen’. Staat tussen business en IT, brengt partijen bij elkaar. Kan de vertaalslag maken maar ook als vertegenwoordiger optreden. Is scherp op mogelijkheden, sparringpartner en heeft een duidelijke visie.

Kandidaat heeft in het verleden diverse rollen bekleed, o.a. als Project Manager, Manager technisch beheer, van daar uit meer richting relatiemanagement en service management gegroeid. Verantwoordelijk voor een team van 5 service managers. Is verantwoordelijk voor delivery van services naar business partners. Vooruitstrevend, ook in zijn benadering, mensgericht. Gaat uit van de zelfredzaamheid en de mogelijkheden die mensen hebben, wil dit naar boven halen om met het team tot de beste prestatie te komen. Tevens betrokken bij diverse maatschappelijke initiatieven en zet zich in om kansen te creëren voor 45+’ers op de arbeidsmarkt.

Is op zoek naar een uitdaging waar het mogelijk is te groeien en te ontwikkelen. Zowel op organisatie- als op menselijk gebied. Dit kan op gebied van Service (Delivery) Management, IT-Management, alswel op gebied van Relatie management, in de vorm van 'het zijn van een gesprekspartner'. Belangrijk is de menselijke component en de mogelijkheid om de organisatie te ontwikkelen. Hier haalt hij energie uit.
Package:
Ca. 85OTE; lease-auto

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten