EmployU

Supporters

Sr. Account manager & Business Developer met focus op VoiP, Data Solutions, UC, Mobile Voice

(46158)
Huidige positie:
Senior Account Manager Mobile Voice & Data Solutions
Gewenste positie:
Sr. Account manager & Business Developer met focus op VoiP, Data Solutions, UC, Mobile Voice
Werk- en denkniveau:
HBO
Aantal jaren werkervaring:
23 jaar
Toelichting:
De kandidaat is een prettige sympathieke en spontane verschijning. Nononsense en wars van interne politiek. Hij maakt een seniore en zelfverzekerde indruk. Is MBO/HBO opgeleid met een HBO uitstraling en HBO werk- en denkniveau. Hij is gedreven, doel- en resultaatgericht.

Hij heeft een technisch-commerciƫle signatuur met een specialisatie in mobility en netwerken. Was bij een grote speler binnen telecommunicatie deelnemer van het VoiP team voor een major account. Is bereid om de ins en outs van diverse oplossingen eigen te maken. Ziet dat als een verrijking van zijn kennis. Hij wil met materie en klanten bezig zijn. Begrijpt de materie in algemene zin en begrijp de business van de klant. Hij is in staat om de behoefte van de klant te vertalen naar een concrete oplossing en weet deze overtuigend en duidelijk te presenteren aan de klant.

Zijn passie en gedrevenheid zit hem vooral in het bezoeken van klanten, een relatie opbouwen en vertrouwen winnen van de klant. Hij wil door klant gezien worden als een partner die meedenkt over de business en objectief met een concept/oplossing komt.
Package:
Zijn huidige package is: 5604 per maand ex vakantiegeld; een variabel salaris 35 procent van jaarsalaris.; 75 netto per maand representatiekosten; bijdrage in pensioen en ziektekosten; auto (in 14% klasse zonder eigen bijdrage), laptop, mobiel, bijdrage ADSL.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten