EmployU

Supporters

SR. CONSULTANT / MANAGER E-BUSINESS

(98596)
Huidige positie:
Zelfstandig consultant eBusiness
Gewenste positie:
Management, Consultancy, Business Development
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
21 jaar
Toelichting:
De kandidaat heeft een sterke intrinsieke drive tot het (mede) realiseren van ambitieuze doelstellingen. Hij doet dit het liefst door het adviseren over en implementeren van innovaties die een positieve impact hebben op hoe mensen en organisaties functioneren.

De kandidaat heeft een positief extravert karakter en gebruikt dit samen met zijn creatieve, analytische en conceptuele vermogen om te excelleren in nagenoeg elke omgeving. Hij houdt van dynamiek, de mensen om zich heen, en uiteraard op uitstekende resultaten voor de klant. Gecombineerd met zijn bedrijfskundige kennis en zijn sterke visie op zijn vakgebied, maakt dit hem tot een uitstekend consultant die als ‘trusted advisor’ door zijn gesprekspartners op strategisch en tactisch niveau wordt geaccepteerd.

De rol als consultant vult hij in met: goed kunnen luisteren, het vertalen van de eisen en wensen voor de technische realisatie en het challengen van de klant om te komen tot een zo optimaal mogelijke oplossing die meerwaarde biedt voor de business en de functionaliteit voor de gebruikers. Vervolgens het creatief meedenken om er een succesvol en bijzonder traject van te maken. En tot slot het scherp analyseren van de verschillende aspecten om op basis daarvan een goede advies te geven.
Als manager richt hij zich op hoe mensen vanuit zichzelf gemotiveerd worden om een bijdrage te leveren. Wanneer mensen in mogelijkheden gaan denken in plaats van problemen en op zoek gaan naar wat ze daadwerkelijk willen en kunnen en elkaar de ruimte geven om te spelen, te leren, te ontdekken en fouten te maken, ontstaan de beste teamprestaties.

De kandidaat heeft een aanzienlijk track record binnen grote professionele organisaties en tevens ervaring met midden- en kleinbedrijf. De verworven skills rond commercieel communicatieve vaardigheden, solution selling, leiderschap en boardroom-training vormen hierbij een belangrijk fundament.

De kandidaat biedt een enorme gedrevenheid, enthousiasme, ‘voor de troepen uit gedrag’, positief, stimulerend naar anderen en constant creatief, analytisch en innovatief op zoek naar praktische manieren om resultaat te boeken.
Package:
Huidig OTE: ca 90k, ex merits

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten