EmployU

Supporters

Strategic Sales and Development Manager

(56432)
Huidige positie:
Strategic Sales Manager
Gewenste positie:
Sales Manager, Business Development Manager, Senior Sales Director
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
20 jaar
Toelichting:
De kandidaat is scherp, duidelijk en direct. Heeft een helder doel voor ogen en is in staat met nieuwe en eigen benaderingswijzen business te creëren. Is sterk in ‘van niets, iets succesvols te maken’. Mensgericht, werkt graag in teams, wil opbouwen, verbeteren en iets neerzetten.

Heeft de afgelopen zes jaar als zelfstandige gewerkt, mist daarbij de component van het samenwerken in teams en het onderdeel uitmaken van een groter geheel. Heeft als zelfstandige voor diverse grote partijen nieuwe proposities aangescherpt, nieuw bedrijfs- of productimago’s neergezet en aansluiting voor hun producten met de markt gezocht. In de jaren daarvoor heeft de kandidaat zich binnen de Document Management branche veelal bezig gehouden met nieuwe concepten en producten. Is verantwoordelijk geweest voor Strategie & Innovatie, heeft als Sales en als Sales Manager gewerkt. Heeft daarbij onder andere Document Consultancy op de kaart gezet in de vorm van document process outsourcing, variabel data printen en document facility management. Heeft oog voor strategische belangen van de klant, stemt zijn oplossingen daar op af.

De kandidaat is op zoek naar een dynamische omgeving, waar veel te doen is. Bij voorkeur een middelgrote tot grote organisatie, op strategisch niveau. Denk hierbij aan het opzetten en aansturen van accountteams, professionaliseren van sales, neerzetten van nieuwe producten, etc. Mogelijke functies van Senior Sales, Business Development tot Sales Management.
Package:
Salaris tussen 90-120K OTE, exacte invulling afhankelijk van totaal pakket.

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten