EmployU

Supporters

Strategische Account Manager /Marketing Manager

(82337)
Huidige positie:
Strategisch Account Manager / Marketing Manager
Gewenste positie:
Account Management, Business Development, Sales Management, Marketing Management
Werk- en denkniveau:
WO
Aantal jaren werkervaring:
11 jaar
Toelichting:
Op basis van een sterke intrinsieke drive tot verdere groei en persoonlijke ontwikkeling is deze jonge kandidaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.

De kandidaat heeft een extravert maar rustig karakter en gebruikt dit samen met zijn creatieve, analytische en conceptuele vermogen om te excelleren in een commerciële omgeving. Hij houdt van dynamiek, de mensen om zich heen, en uiteraard, uitstekende resultaten in combinatie met een sterke focus op de belangen van de klant. Gecombineerd met zijn bedrijfskundige kennis maakt dit hem tot een uitstekend consultative sales die makkelijk als ‘trusted advisor’ door zijn gesprekspartners op tactisch en strategisch niveau wordt geaccepteerd.

Kandidaat voelt zich prettig in een leidende rol in zware, complexe en langdurige salestrajecten. Als bruggenbouwer weet hij hoe een virtueel team tot een winnend team gesmeed kan worden. Hij heeft inzicht in het omgaan met politiek gevoelige situaties, zowel in de eigen organisatie als bij een klant.

De kandidaat is zeer goed getraind in een grote en competitieve b2b salesorganisatie. De verworven skills rond commercieel communicatieve vaardigheden, forecasting, account- en opportunityplanning, multi-level selling, situationeel leiderschap en boardroom-training vormen een belangrijk fundament onder zijn sterk trackrecord in zowel existing- als dedicated new business sales.

Een positieve inslag, integriteit, eerlijkheid en vertrouwen staan hoog in het vaandel van de kandidaat. Hij is op zoek naar een uitdagende functie in een corporate omgeving in ICT, hecht veel waarde aan een open cultuur en de mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling.
Package:
Huidig OTE: ca 85k, ex merits

Zoek kandidaten

Vakgebied:
Zoek:
Bekijk alle kandidaten